Aliağa Ticaret Odası Almanya’da İnşaat Fuarında

Aliağa Ticaret Odası Almanya’da İnşaat Fuarında
21.01.2013
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası(ALTO) inşaat sektöründeki üyeleri ile birlikte Avrupa’nın en önemli fuarlarından Almanya’nın Münih şehrinde gerçekleşen, aralarında Türk firmalarının da bulunduğu ve 2061 firmanın katılımcı olduğu uluslararası BAU 2013 inşaat fuarını ziyaret etti.

En yeni teknolojiler sergileniyor

Binlerce ziyaretçinin olduğu BAU 2013 inşaat fuarında, sektörü ilgilendiren tüm malzemelerden, en yeni teknolojilerin uygulamalarına kadar bütün süreçler detayları ile sergilenirken ALTO üyeleri de inşaat sektöründeki en yeni gelişmeler hakkında bilgi sahibi oldu.

Adnan Saka:”Üyelerimiz fuarda iş bağlantıları kurdu”

İnşaat sektöründeki uluslararası gelişmeleri üyelerinin takip etmesinin önemine dikkat çeken ALTO Başkanı Adnan Saka:”Oda olarak son yıllarda uluslararası etkinliklere daha sıklıkla katılarak üyelerinin uluslararası piyasalardaki gelişmelerden haberdar olmalarını önemsiyoruz. Aynı şekilde üyelerimizi de bu tür uluslararası organizasyonlara katılmaları konusunda teşvik etmeye çalışıyor, girişimlerde bulunuyoruz. Almanya’nın Münih şehrinde gerçekleşen ve Avrupa’nın en önemli fuarlarından biri olan uluslararası BAU 2013 inşaat fuarına da bu nedenle katılmak istedik, çalışmalarını yaptık ve inşaat sektöründeki üyelerimizle birlikte bu fuarı ziyaret ettik. Üyelerimiz fuarda iş bağlantıları kurdukları gibi, en yeni teknolojileri de yerinde görme fırsatı buldu” dedi.

Adnan Saka:”Üyelerimizin bu tür fuarlara katılması oldukça önemli”

Bu fuar sürecinde üyelerinin kendileri ile birlikte hareket etmesinden dolayı memnun olduğunu belirten Başkan Saka, farklı meslek gruplarındaki üyelerinin de bu tür sektörel fuarlara katılmasını istediklerini ve gerekli girişimleri yapacaklarını söyledi.