MNG Kargo ile Protokol İmzaladık

MNG Kargo ile Protokol İmzaladık
07.01.2013
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyelerinin, rekabet ortamının arttığı ve en küçük harcamaların bile şirketlerin geleceğine yön verdiği bir dönemde, önemli giderler arasında yer alan kargo maliyetlerini düşürmek için MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. ile özel bir protokol imzaladı.

ALTO üyeleri avantajlı koşullarda kargo hizmetlerinden faydalanacak

Üyelerinin normal sektör fiyatlarının altında kargo hizmetlerinden yararlanabileceğinin altını çizen ALTO Başkanı Adnan Saka, Oda üyesi olan kişi ve kuruluşların her türlü şehir içi ve şehirlerarası kargolarını daha avantajlı koşullarda, hızlı ve güvenli şekilde gönderebileceğini belirtti. Başkan Saka her yıl üyelerine daha iyi hizmet sunabilmek için arayışta olduklarını vurgularken şunları söyledi:”Biz oda olarak üyelerimize etkin ve sonuç odaklı hizmet sunma arayışındayız. Kargo hizmetleri son yıllarda önem kazandığı için biz de her yıl gelen teklifleri değerlendirerek, üyelerimiz için en avantajlı ve güvenilir olan kargo şirketini seçiyoruz. Bu yıl da MNG Kargo ile çalışacağız. Üyelerimizin giderlerini düşürmelerinde oda olarak biraz bile olsa katkımız oluyorsa bu durumdan fazlasıyla memnun oluruz. Bu protokolleri imzalamamızın altında yatan düşünce de üyelerimizin memnuniyetini sağlayabilmek” dedi.

Etkin, hızlı ve güvenilir hizmet sunacağız

MNG Kargo İzmir Bölge Müdür Yardımcısı Atilla Ateş Aliağa Ticaret Odası ile imzaladıkları protokolle Aliağa’daki ticaret erbablarına hizmet vereceklerinden dolayı memnun olduklarını belirtirken, MNG Kargo Aliağa Şube Müdürü Gülay Yaman  da ”ALTO üyesi firmalar ya da kişiler MNG Kargo’dan yıl boyunca hizmet alacaklar. Biz en etkin, hızlı ve güvenilir hizmet verebilmek için yoğun çaba sarfedeceğiz” dedi.

Haber Fotoğrafı:

Protokol Foto