Odamızda KOSGEB Aliağa Temsilciliği Hizmete Girdi

Odamızda KOSGEB Aliağa Temsilciliği Hizmete Girdi
17.10.2012
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyelerinin kurumların imkanlarından daha fazla faydalanması için yoğun çaba sarf ediyor. 2 yıldır KOSGEB desteklerinden yararlanmaları için üyelerine KOSGEB Sinerji Odağı olarak hizmet veren ALTO’nun, KOSGEB ile imzalanan protokol ile yetkileri genişletildi ve KOSGEB Aliağa Temsilciliği olarak adı değiştirildi.

KOSGEB’in tanınması ve anlaşılması büyük önem taşıyor

KOSGEB İzmir Kuzey Hizmet Merkezi Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç, ALTO’da KOSGEB Aliağa Temsilcisi olarak görev yapmakta olan Seçil Şahin’e başarı dileklerini iletirken, birlikte yeni projeler üretilebileceğini belirtti. KOSGEB’in halk tarafından daha iyi tanınmasının ve anlaşılmasının büyük önem taşıdığının altını çizen Kılınç, ALTO’nun bu beklentinin gerçekleşmesinde etkin rol oynayacağını bildiğini söyledi.

Adnan Saka:”Üyelerimize KOSGEB’i daha iyi anlatmaya çalışacağız”

ALTO Başkanı Adnan Saka oda üyesi 319 firmanın KOSGEB’e kayıt olduğunu belirtirken şu ana kadar bu sayede Aliağa ekonomisine 5 Milyon TL’nin üzerinde bir nakit girdiğini ifade etti. Ülke ekonomisinin gelişmesinde ve büyümesinde bu tür verilerin önemine dikkat çeken Saka:”Biz Oda olarak üyelerimize gücümüz yettiğince rehber olmaya çalışıyoruz. Üyelerimizin önerilerini ve uyarılarını dikkate alıyor, üyelerimiz için yeni hizmetler arıyoruz. KOSGEB paralelinde verdiğimiz hizmetleri de bu yüzden önemsiyoruz. Bakıldığı zaman 2 yıllık bir sürede üyelerimiz 5 Milyon TL’nin üzerinde nakit sağlayabilmiş. Firmaların fabrikalarını yenilemeleri ya da yeni yatırımlar yapmaları için bu tutarın önem arz ettiğine inanıyoruz. İlerleyen dönemde de KOSGEB ile işbirliğini daha sıkı tutarak daha fazla üyeye ulaşmaya ve daha fazla sayıda üyemizin KOSGEB aracılığı ile devlet desteklerinden yararlanmasına zemin oluşturmaya çalışacağız” dedi.

Haber Fotoğrafları:

Kosgeb Temsilciliği Birim Açılışı

Kosgeb Kuzey Hzm. Md.

Kosgeb Temsilciliği Açılış öncesi Toplantı