TOBB’dan Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Toker’e “Hizmet Şeref Ödülü”

TOBB’dan Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Toker’e “Hizmet Şeref Ödülü”
07.06.2012
  •  A 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin(TOBB) 67. Genel Kurulu’nda Aliağa Ticaret Odası(ALTO) Yönetim Kurulu Üyesi ve Aliağa’nın en eski konfeksiyon firmalarından Emre Konfeksiyon sahibi M. Ekrem Toker’e “Hizmet Şeref Ödülü” verildi.

TOBB “Hizmet Şeref Ödülü”nü, Oda ve Borsalarda 10 yılını dolduran TOBB delegelerine verdiği hizmetlerle ilçe ekonomisine ve sosyal yaşamına yarar sağladığı düşüncesiyle Oda yöneticilerine veriyor.

Ekrem Toker: “Hizmet Şeref Ödülünü” almış olmanın gururunu yaşıyorum

“Hizmet Şeref Ödülü”  almış olmanın gururunu yaşadığını belirten M. Ekrem Toker: ”Odanın kuruluşundan bu yana ALTO Meclisinde ya da Yönetiminde yer alıyorum. Elimden geldiğince Odamızın bugünlere gelmesi için diğer çalışma arkadaşlarımızla birlikte çaba sarf ettik. Bugün hizmet kalitesi ve çeşitliliği ile birçok Odaya örnek olmaya başladık. ISO tarafından belgelendirilmiş olmanın yanında TOBB tarafından da hizmet kalitemiz ve çeşitliliğimiz nedeni ile Akredite edilerek, Türkiye genelinde iller dahil en iyi hizmet veren 79 Odadan biri durumuna geldik. Daha yapılacağına inandığımız birçok konu var. Kendimizi geliştirmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Ortada böyle bir tablo varken TOBB tarafından böyle bir ödül almış olmak daha şevkle hizmet verme arayışına girmemiz için zemin oluşturuyor. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve ALTO üyelerine ALTO’ya verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bugünlere gelmemizin zeminini oluşturdular” şeklinde konuştu.

Haber Fotoğrafı:

M. Ekrem Toker Ödülünü Alırken