Odamızdan Anneler Gününe Özel Kahvaltı

Odamızdan Anneler Gününe Özel Kahvaltı
16.05.2012
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası(ALTO) anneler gününe özel meclis ve yönetim kurulu üyelerine kahvaltı organize etti. Kahvaltıya meclis ve yönetim kurulu üyeleri aileleri ile birlikte katılırken, ALTO Başkanı Adnan Saka kahvaltıdaki tüm annelerin anneler gününü kutlarken, annelere birer gül hediye etti.

Anneler her türlü güzelliği hak ediyorlar

Annelerin toplumdaki etkisine ve kutsallığına vurgu yapan Başkan Saka; “Bu kahvaltıyla annelerimizi unutmadığımızı, onların her türlü güzelliği hak ettiğini kendilerine hatırlatmak istedik. Onların fedakarlıkları ve çabaları sayesinde birçoğumuz hayatlarımızda bir şeyleri başarabildik. Dolayısıyla az da olsa annelerimizin gönüllerini alabildiysek, onları mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Bu etkinlik vesilesiyle tüm annelerin de anneler gününü kutlarım” dedi.

Bu organizasyonla hediye vermek istedik

ALTO Meclis Başkanı M. Ender Özer de tüm annelerin anneler gününü kutlarken, ”Bizleri hayata hazırlayan, bizimle nefes alıp veren en değerli varlıklarımız annelerimiz. Annelerimizi böyle bir organizasyonla bir araya getirerek onlara bir hediye vermek istedik” şeklinde konuştu.

Haber Fotoğrafları:

Anneler-günü-foto1

Anneler-günü-foto2

Anneler-günü-foto3