Akbank’tan Odamız Üyelerine Ayrıcalık

Akbank’tan Odamız Üyelerine Ayrıcalık
14.05.2012
  •  A 

Üyelerine her anlamda destek verebilmek için çalışmalarda bulunan Aliağa Ticaret Odası(ALTO) son olarak Akbank ile bir protokol imzaladı. İmzalanan bu protokol ile ALTO üyelerine uygun koşullarda finansa erişim olanağı ve bankacılık işlerinde bazı avantajlar sunuldu.

Protokol kapsamında bankacılık işlemlerinden ALTO üyeleri avantajlı şekilde yararlanacak olup, konu ile ilgili ALTO Başkanı Adnan Saka:” Rekabet ortamının her gün daha da agresifleştiği bir ortamda üyelerimizin dış pazarda rekabet edebilirliğini artırmaktan, iç piyasada yaşadığı nakit sıkıntısına kadar birçok sorunu çözmek için alternatif arayışındayız. İmzaladığımız bu protokol de bu arayışlardan birisi durumunda. Ümit ediyorum ki bu protokol ile üyelerimiz bazı konularda elde ettikleri avantajları kullanabilir, firmaları için yararlı sonuçlar elde eder” dedi.

Başarılı sonuçlar elde edebiliriz

Akbank Aliağa Şube Müdürü Sedat Dal, Başkan Saka’ya böyle bir protokol hazırlanmasına zemin oluşturduğu için teşekkür ederken, “ALTO üyeleri ile uygun şartlarda çalışma fırsatı bulacağız. Kendimizi iyi ifade edebilirsek başarılı sonuçlar elde edebileceğimiz düşüncesindeyim” şeklinde konuştu.

Haber Fotoğrafları:

Protokol Foto 1

Protokol Foto 2