Odamız Üyeleri İle Birlikte Mermer Fuarında

Odamız Üyeleri İle Birlikte Mermer Fuarında
26.03.2012
  •  A 

Odamız üyeleri ile birlikte İzmir’de 18. Kez düzenlenen MARBLE- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı. 42 ülkeyi bir araya getiren, sektörün önde gelen firmalarının da yer aldığı fuarda ALTO üyeleri firmalardan yeni ürünler ve ilginç tasarımlarla ilgili fikirler aldı.

Yoğun ilginin olduğu fuara ALTO üyelerinden inşaat ve yan sektörlerinde yer alan firma yetkilileri katıldı. Bu firmaların yanı sıra ALTO Başkanı Adnan Saka ve Meclis Başkanı M. Ender Özer de fuara katılanlar arasında yer aldılar.

Daha önce Oda binası yapıldığı sırada Afyonkarahisar’dan mermer alımı gerçekleşen Çavdarlar Mermer de ziyaret edilirken, ALTO Başkanı firma sahibi Hüseyin Çavdar’dan sektörle ilgili bilgiler aldı. Çavdar sektörün çok hızlı ilerlediğini, yeni ve ilginç tasarımların ortaya çıktığını ifade ederken, Başkan Saka da Aliağa’daki inşaat sektörünün gelişimine dikkat çekti.

“Üyelerimizin işlerinde kalitesini yükseltmesi, bizim mutluluğuz demek”

Üyelerin ortak görüşü bu tür fuarların vizyonlarını genişlettiği yönde olurken ALTO Başkanı Adnan Saka da “Fuarda ilginç tasarımlar ve muhteşem kalitede ürünler var. İstedik ki sektörde yer alan ve sektörle ilgilenen üyelerimiz buradan kazanımlarda bulunsun, yenilikleri takip edebilsin. Dolayısıyla, üyelerimizin işlerinde kalitesini yükseltmesi, bizim mutluluğuz demek. Bu gelişime az da olsa etkimizin olması ayrıca mutluluk verici bir durum. İnşaat sektörü Aliağa’da çok hızlı bir süreç yaşıyor. Çok güzel, çok kaliteli inşaatlar yapılmakta. Müşteri memnuniyeti de ön planda tutulması gerekiyor. Bunun için bu fuarı inşaat sektörü olsun, farklı sektörler olsun, ilgili firmaların ziyaret etmesini tavsiye ederim. Biz Oda olarak üyelerimizi yakından ilgilendiren fuarları yakından ediyoruz ve önümüzdeki dönemdeki fuarları 2012 yılının başında planladık. Planladığımız bu fuarları üyelerimiz ile beraber ziyaret edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Haber Fotoğrafları:

Çavdarlar Mermer Ziyareti

 Toplu Foto