Odamız Kurumsallaşmanın Önemine Dikkat Çekti

Odamız Kurumsallaşmanın Önemine Dikkat Çekti
13.03.2012
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası(ALTO), üyelerine daha kaliteli ve çeşitlenmiş hizmet verebilmek için, üyelerinin eksiklerini tespit ederek çözümler üretmek için çalışmalarına devam ediyor.

ALTO Üyelerinin hızla gelişen rekabet ortamına entegrasyonunu sağlayabilmesi, sektörlerinde tutunabilmeleri için kurumsallaşmaya ilişkin gelişmeleri yakından takip ediyor. Bu kapsamda Türk Standartları Enstitüsü’nden(TSE) Ege Bölge Koordinatörü Topel Gül’ü ve Ürün Belgelendirme Müdürü Melih Özçetin ALTO’da misafir edildiler.

TSE ile eğitimler gerçekleştireceğiz

ALTO’nun da kurumsallaşma çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirten ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka tüm üyelerine bu çalışmaların önemini anlatmak gerektiğini, bunun için de TSE yetkilileri ile bir görüşme yaptıklarını ifade etti. TSE yetkilileri ile yaptığı görüşmenin detaylarını aktaran Saka: “TSE kalite günleri adı altında TSE ile bazı eğitimler gerçekleştireceğiz. Kalite belgesinin, kurumsallaşmanın önemini anlatacak. Biz zaten Oda olarak kalite belgesini almış bir kurum olduğumuz için kalite belgesinin önemini iyi biliyoruz. Kalite belgesi olmayan üyelerimize de bu kapsamda bilgileri aktarmak, üyelerimize yönelik sorumluluklarımızı yerine getirmek için gerekenleri yapacağız” dedi.

Haber Fotoğrafları:

Adnan Saka

TSE Yetkilileri ile Toplu