Ak Parti’nin Aliağa İlçe Başkanlığı’ndan Odamıza Ziyaret

Ak Parti’nin Aliağa İlçe Başkanlığı’ndan Odamıza Ziyaret
27.01.2012
  •  A 

AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı, yeni yönetimini belirledikten sonra Aliağa Ticaret Odası’na ziyarette bulunarak Aliağa için neler planladıklarını aktardı.

Aliağa Ticaret Odası’nın Aliağa’ya kazandırdıkları yadsınamaz

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş Aliağa Ticaret Odası’nın Aliağa’ya olan katkısının ve Aliağa’ya kazandırdıklarının Aliağa için yadsınamaz olduğunu belirtti. Ayrıca Ulaş: “Aliağa için bu denli önemli bir kurum Aliağa’yı ilgilendiren her türlü ticari projenin içinde yer almalı. Bizler siyasiler olarak hem yerel hem de ulusal ölçekte gerekli bürokratik bağları sağlamalıyız. Konu Aliağa olunca siyaseti ya da politikayı ikinci planda bırakarak, hep birlikte Aliağa’ya bir şeyler kazandırmalıyız. Görevimizi AKP olarak geçmiş dönemde yerine getirdiğimiz gibi, gelecekte de üzerine koyarak elimizden geleni yapmaya çalışacağız” dedi.

Aliağa ortak payda, kişisel düşünceler geri planda kalmalı

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka da Ulaş’a ve ziyarete gelen diğer AK Parti yönetimine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Aliağa’nın ortak payda olduğuna dikkat çeken Başkan Saka; “Durum böyle olunca da kişisel her türlü düşünce geri planda tutulmalı. Aliağa’ya yarar getirecekse yerel yönetimler birlikte adım atmalılar. Ben bunu her platformda elimden geldiğince dile getirmeye çalışıyorum. Yerel birliktelik sağlanırsa başarı Aliağa için daha hızlı ve planlı gelecektir” dedi.

Aliağa’daki plansızlıkların önüne yerel yönetimler birlikte hareket ederek geçebilirler

Aliağa’da ciddi anlamda plansızlık yaşandığını, bunun en güzel örneğini limanlar bölgesinde gördüklerini söyleyen Başkan Saka, plansızlıkların bir diğer örneğini de sosyal alanlarda gördüklerini ifade etti. Aliağa Devlet Hastanesi’nde yaşanan sıkıntılar, okullarda öğrencilerin kalabalık sınıflarda eğitim almak zorunda kalmalarının en basit örnekler olduğunu söyleyen Saka; “Yerel yönetimler birlikte hareket etmeliler ki Aliağa gelişirken eksik kalan taraflar olmasın. Sorumluluk birlikte alınsın, sonuca da birlikte gidilsin” dedi.

Haber Fotoğrafları

Ziyaret 1

Ziyaret 2

Ziyaret 3