Odamızdan Kosgeb’e Ziyaret

Odamızdan Kosgeb’e Ziyaret
27.01.2012
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası(ALTO) KOSGEB İzmir Kuzey Hizmet Merkezi Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç’a ziyarette bulunarak yeni görev yerinde başarı diledi. Ziyarete ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Genel Sekreter Takdir Yarış ve KOSGEB Aliağa Sinerji Odağı sorumlusu Seçil Şahin katıldı.

KOSGEB’in Aliağa’ya olan ilgisinden memnunuz

KOSGEB ile birlikte Aliağa’da birçok organizasyon gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Saka, KOSGEB’in Aliağa’ya olan ilgisinden memnun olduklarını, bunun son örneğini Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ve şu anda Aliağa’da gerçekleştirilmeye çalışılan İş Birliği Güç Birliği projesi ile gördüklerini belirtti. Başkan Saka, Kılınç’a bu tür topluma ve KOBİ’lere fayda getirecek faaliyetlerin devam etmesi için Oda olarak kendilerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini ifade ederken; “Öncelikle KOSGEB Kuzey Hizmet Merkezi olarak geçtiğimiz dönemde Aliağa’ya olan ilginizin önümüzdeki süreçte de devam edeceği kanaatindeyim. Bilindiği gibi 2011 yılında Aliağa’da 111 işletme desteklerinizden yararlanırken, 19 işletme de başvuruları onaylanmış şekilde bekliyor. Aliağa ekonomisine yine 2011 yılında 4.762.000 TL ve 400.000 USD KOSGEB sayesinde nakit girdi sağlanmıştır. Size yeni görev yerinizde başarı diliyorum. Sizin başarınız yerel ölçekte bizlere, genel ölçekte de ülkeye yarar sağlayacaktır” dedi.

Aliağa’nın öneminin farkındayız

KOSGEB İzmir Kuzey Hizmet Merkezi Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç da; “Bu ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Aliağa’nın ülke ekonomisine olan katkısının ve bölgedeki öneminin KOSGEB olarak farkındayız. Bu kapsamda sizlerle işbirliğinde bulunmak, Aliağa ve ülke için yararlı olabilecek projeler oluşturmak görevimiz gereğidir. Bu gereği de yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapacağımızı bilmenizi isterim” dedi.

Haber Fotoğrafları

Adnan Saka

Oğuz Kılınç