Yoğun ilgi nedeniyle IMDG Kod Eğitimi Tekrarlanıyor

11.11.2011

Odamız IMDG Kod Kapsamında Belirtilen Faaliyetlerde Bulunan Kurum, Kuruluş Personeline Yönelik Eğitim Düzenliyor

4 Şubat 2012’de yürürlüğe girecek IMDG Kod Eğitim Yönetmeliği kapsamında daha önce 24-25-26-27 Kasım 2011 tarihlerinde gerçekleşen “1 Günlük Genel Farkındalık Eğitimi Semineri”  ve “3 Günlük Göreve Yönelik Eğitim Seminerleri” yoğun ilgi sebebiyle tekrarlanıyor.

Yönetmeliğine göre (Md.1); deniz yoluyla taşınan tehlikeli yüklerle ilgili olarak - sınıflandırma, ambalajlama, işaretleme, etiketleme, plakalandırma, taşıma ünitesine ve gemiye yükleme, taşıma ünitesinden veya gemiden boşaltma, yük teklifi isteme, yük teklifini hazırlama ve kabul etme, yükü elleçleme, istifleme ve tahliye planlarını hazırlama, taşıma, depolama, ilgili sevk belgelerini hazırlama, kontrol ve denetim yapma konularında görev alacak kişiler Denizcilik Müsteşarlığı tarafından yetkilendirilmiş kuruluşlardan eğitim almak ve sertifikalandırılmak zorundadırlar.

Yukarıdaki bilgiler gereğince; 20-21-22-23 Aralık tarihlerinde ihtiyaçları karşılamaya yönelik olarak, odamızca da desteklenen 1 günlük “Genel Farkındalık Semineri”nin 20 Aralık 2011 tarihinde ve 3 Günlük “Göreve Yönelik Eğitim Semineri” 21-22-23 Aralık tarihlerinde düzenlenecektir.

Eğitim Semineri”ne personelini göndermek isteyen üyelerimizin, aşağıdaki linkten ulaşabileceği formu eğitime katılacak personel için doldurulup, taranmış kimlik fotokopileri ile birlikte 19 Aralık 2011 tarihine kadar Odamıza bildirmelerini rica ederiz.

Eğitimin 1500TL olan ücreti odamız ve danışmanlık şirketi arasında imzalanan protol ile  kişi başı KDV dahil 700TL olarak belirlenmiştir. Aynı firmadan beşten fazla personelin katılması durumunda %10 indirim uygulanacaktır. Eğitim ücretleri eğitimi verecek firmanın banka hesabına (Garanti Bankası Kalamış Şubesi: 343-6298799, Hesap Adı:3E DANIŞMANLIK, IBAN TR36 0006 2000 3430 0006 2987 99) yatırılacaktır. Eğitimle ilgili sorularınız için 0 312 239 44 06 no’lu telefondan uzman desteği alabilirsiniz.

LİNKLER:

Başvuru Formu İçin Tıklayınız