Odamız ING Bank ile özel bir protokol imzaladı

Odamız ING Bank ile özel bir protokol imzaladı
13.10.2011
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası ile ING Bank arasında Oda üyelerinin bankadan avantajlı koşullarda hizmet alabilmesini sağlayacak özel bir protokol imzalandı.

Aliağa Ticaret Odası’nda düzenlenen imza törenine Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, ING Bank Ege Bölge Müdürü Cüneyt Şevli, ING Bank Aliağa Şube Müdürü Şevket Kapcak katıldı.

Protokolle finansa erişimde kolaylık sağlanacaktır

İmza töreninde konuşan Başkan Saka: “Ticaret erbabı, esnaf, KOBİ’ler, sanayiciler açısından kendilerine finansman yaratmak ve bankacılık işlemlerinde avantaj elde etmek için bu protokol önem taşıyor. Özellikle son dönemde devletin gerek Organize Sanayi Bölgeleri için teşvik programı hazırlaması, gerek ihracatçıya, üreticiye teşvik vermesi bu konulara ilgili işletmelerin finansa erişimine kolaylık sağlayacaktır. Finansa erişimle rahatlayacak ticari yaşam hem Aliağa’ya hem de ülke ekonomisine yarar getirecektir” dedi.

Bu protokol kapsamında oda üyelerine düşük faiz ve uygun ödeme koşullarıyla kredi seçenekleri ve bankanın diğer ürünleri sunulacak. Kredilerde ortalama 0,15-0,30 puan arası indirim söz konusu olurken diğer bankacılık işlemlerinde de ciddi anlamda indirimler bulunuyor.

Aliağa Ticaret Odası üyelerine uygun seçenekler sunuluyor

ING Bank Ege Bölge Müdürü Cüneyt Şevli protokolle Aliağa Ticaret Odası üyelerine bankacılık anlamında gerek faizler olsun, gerek de ödeme koşulları olsun çok uygun seçenekler sunulduğunu, bunun da Aliağa iş dünyasına olumlu yansıyacağını belirtti.

Haber Foto 1

Haber Foto 2

Haber Foto 3