Odamız Bremen Yatırım Ajansını Ağırladı

26.07.2011
Odamız Türkiye ile Almanya arasında işbirliğine bir ivme kazandırabilmek için Bremen Yatırım Ajansı İzmir Müdürü Kemal Şen’i ve Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası İzmir Bürosu Müdürü Ünal Eren’i konuk etti.

ODAMIZDAN TÜRK-ALMAN İŞBİRLİĞİ GİRİŞİMLERİ

Odamız Başkanı Adnan Saka, misafirlere geçtiğimiz ay Almanya’ya, Hamburg ve Bremen’e lojistik köy incelemek üzere gezi düzenlediklerini belirterek, misafirlere Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’ne götürdüğünü, burada bulunan firmalar ve ALOSBİ hakkında geniş bilgiler verdiğini ifade etti. Adnan Saka işbirliği sağlanması adına gerekli girişimlerin yapılacağını, sonuçlarını da ilerleyen dönemde göreceklerini söyledi.

Odamıza gelen misafirlerden Kemal Şen, başkan Saka’ya Aliağa hakkında verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti. Türk-Alman firmalarının ortak yatırım yapmaları konusunda organizasyonlar yapabileceklerini söyleyen Şen son olarak bu alandaki çalışmalara birlikte devam etmenin yararlı olacağını ifade etti.