Excel Kursumuz Tamamlandı

08.06.2011
  •  A 
Aliağa Ticaret Odası, Aliağa'da işyerlerinde çalışan ya da eğitim alarak iş bulma şansını arttırmak isteyen gençlere yönelik Microsoft Excel ve PowerPoint kursları düzenledi.

Aliağa Ticaret Odası, Aliağa'da işyerlerinde çalışan ya da eğitim alarak iş bulma şansını arttırmak isteyen gençlere yönelik Microsoft Excel ve PowerPoint kursları düzenledi. Aliağa Ticaret Odası ile Ege Üniversitesi sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) işbirliğinde düzenlenen eğitimler sonucunda katılımcılara raporlama ve sunum hazırlanarak iş yaşamında daha etkin ve verimli olmalarını sağlayacak bilgiler verildiği belirtildi.


 Başarılı Olanlara Katılım Belgesi Verildi.


Ege Üniversitesi Aliağa Kampüsü'nde bulunan bilgisayar sınıflarında verilen eğitimlere Aliağa'daki işyerlerinde halen çalışanlar ile iş arayan gençler katıldı. Eğitimde,


katılımcıların iş hayatında Excel program ile özellikle elektronik tablolama, raporlama ve veritabanı işlemleri için kullanabilecekleri ileri seviyede bilgiler ve PowerPoint ile sunum hazırlayacak bilgiler kazandığı belirtildi. Toplam 20 Saatlik eğitimler sonucunda  da başarılı olanlara Katılım Belgesi verildi.


Bu Tür Eğitimler Gençlerin ve Çalışanların Etkinliğini Arttırıyor.


Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, " Excel, PowerPoint gibi programlar iş yaşamının vazgeçilmez bir parçası halinde, bu tür programların bilinmesi işletmeler açısında önem taşıyor. Üniversiteden mezun olunmasıyla iş yaşamına hazır olunduğu düşünülmemeli, kişiler eksik olduğu noktaları tespit ederek, eksik oldukları yanlarını bu tür eğitimlerle tamamlayarak iş hayatına hazır hale gelmeliler” dedi. Hayatın her döneminde kişisel gelişime önem verilmesi gerektiğine de değinen Saka, bu eğitime katkıları olan Ege Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ertan Taşkavak’a, Müdür Yardımcısı, Yrd. Doç. Dr. Sevil Şener’e ve EGESEM Yönetim Kurulu’ndan Prof. Dr. Hatice Parlak’a teşekkür ederek bu tür eğitimlerin devamlılığının olmasınının Aliağa için önem taşıdığını vurguladı.

 

FOTOĞRAF