İbrahim Ökmen'i Kaybettik

01.05.2006
2004 yılına kadar Aliağa Ticaret Odasında Meclis üyeliği görevi yapan Ökmen, bir süredir direndiği amansız hastalığa yenik düştü. Aliağa Ticaret Odası Disiplin kurulu üyesi İbrahim Ökmen (57) dün akşam yaşamını yitirdi. 2004 yılına kadar Aliağa Ticaret Odasında Meclis üyeliği görevi de yapan Ökmen, bir süredir direndiği amansız hastalığa yenik düştü.
Aliağa’nın sevilen simalarından Ökmen’in vefatı başta mensubu olduğu Aliağa Ticaret Odası Camiasında ve Aliağa halkında büyük üzüntü yarattı.
İbrahim Ökmen’in cenazesi bugün Karşıyaka Bostanlı Camiinde İkindi namazını müteakip defnedilecek.
Yaşamı boyunca Aliağa’da küçük büyük herkesin sevgisini kazanan İbrahim Ökmen, 1949 Gördes doğumluydu. Evli ve üç çocuk babası olan Ökmen, eczacı olarak Merkez Eczanesiyle Aliağa’ya sağlık alanında uzun yıllar hizmet vermekteydi. İbrahim Ökmen, 1999- 2005 yılları arasında Aliağa Ticaret Odası meclis Üyeliği yapmış, 2005 den bu yana da Ticaret Odası Disiplin Kurulu Üyeliğini sürdürmekteydi.
Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu başkanı Adnan Saka, İbrahim Ökmen’in Aliağa’da 7’den 7’e herkesin sevgi ve saygısını kazanan değerli bir kişi olduğunu dile getirerek, “Aliağa’da herkesçe sevilen bu arkadaşımızın vefatından fevkalade üzgünüz. Aliağa’ya ve Kuruluşundan bu yana odamıza büyük hizmetleri olan İbrahim Ökmen’e Allah’dan rahmet ailesine ve yakınlarına da sabır diliyorum. Tüm Aliağalıların ve üyelerimizin başı sağolsun” dedi.
Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Ömer Turgut Oğuz da İbrahim Ökmen’in vefatından derin üzüntü duyduğunu bildirdi. Ökmen’in dürüst, halktan ve insani yönleri çok kuvvetli biri olarak Aliağa’da çok sevildiğini söyleyen Meclis Başkanı Ömer Turgut Oğuz, “Aliağa, İbrahim Ökmen’i çok arayacak. Aliağa’ya ve Ticaret Odamıza da büyük hizmetleri olan Ökmen’i son yolculuğunda Hepimiz yanında olalım. Aliağa’nın başı sağolsun” dedi.