Pakistan Halkı Yardımlarınızı Bekliyor

27.08.2010
  •  A 
Aliağa Ticaret Odası, TOBB tarafından başlatılan Pakistan halkına yardım kampanyasına katıldı. Oda, üyelerine de çağrıda bulunarak yaşanan insanlık dramına el uzatılmasını istedi

Aliağa Ticaret Odası, Pakistan’da yaşanan sel felaketinin ardından yaşanan insanlık dramının biran önce sona ermesi için üyelerine yardım çağrısında bulundu. Oda, TOBB tarafından başlatılan Pakistan’a yardım kampanyasına da 5 bin TL yardımla katkıda bulundu. Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Pakistan halkının çok güç koşullarda yaşam mücadelesi verdiğini ifade ederek yarım kampanyasına destek çağrısında bulundu.

 

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, 2 Ağustosta başlayan ve günlerdir süren sel afetiyle yaşamları altüst olan Pakistan Halkına yardım amacıyla Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve TOBB'un Türkiye'de başlattığı kampanyaya destek verip seferber olmanın 'bir insanlık görevi' olduğunu ifade etti.

 

PAKİSTAN HALKI DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR

Saka, “Pakistan halkı haftalardır çok zor koşullarda yaşam savaşı veriyor. Yaşanan insanlık dramı yüreğimizi sızlatıyor. Zor zamanlarımızda her zaman halkımızın yanında olan Pakistan halkına bu zor gününde destek vermeliyiz. TOBB, Pakistan halkına destek için bir yardım kampanyası başlattı. Aliağa Ticaret Odası olarak biz de bu kampanyaya 5 bin lira nakdi yardımda bulunduk. Üyelerimizin bu dram karşısında imkanları ölçüsünde ellerinden geleni yapacağına inanıyoruz. Oda olarak yaptığımız yardımın yanında üyelerimizin de bu yardım kampanyasına ayni ve nakdi yardımlarıyla destek olmalarını bekliyoruz” Dedi.

 

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, 17 Eylül 2010 tarihine kadar sürecek olan yardım kampanyasına bağışlarıyla destek olmak isteyen Oda üyelerinin, nakdi yardımlarını TOBB Pakistan'a Yardım Kampanyası: Türkiye Halk Bankası Ankara Çukurambar Şubesi'nde açılan 'TR 110001200131100016100002' IBAN nolu TL hesabına gerçekleştirebileceklerini ifade etti.