Kayıt olun, KOSGEB Fırsatını kaçırmayın

14.06.2010
  •  A 
Adnan Saka’dan Oda üyelerine çağrı, “KOSGEB destekleri yakında çıkıyor. Fırsatlara hazırlıklı olmak için KOSGEB’e kayıt olup, bilgilerinizi güncelleyin.”

Aliağa Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, KOSGEB’in yeni destek programının Haziran ayı içinde kamuoyuna açıklanacağını belirterek, desteklerden yararlanmak isteyen işletmelere zaman kaybetmeden “hazırlığınızı yapın” çağrısında bulundu.

 

ALİAĞA TİCARET ODASI ÜYELERİNE, KOSGEB İŞLEMLERİNDE DESTEK OLUYOR.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Saka, “KOSGEB desteklerinden ancak KOSGEB veri tabanında yer alan işletmeler faydalanabiliyor. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile KOSGEB, yeni destek programının kısa süre içinde açıklayacak. Üyelerimizin bu desteklerden faydalanmaları için biran önce KOSGEB veri tabanına kayıt olmasında büyük fayda var. Önceki yıllarda kayıtlı işletmelerimizin de bilgi güncellemesi yapmaları gerekiyor. Aliağa Ticaret odası Olarak üyelerimizin KOSGEB’e üyelik ve bilgi güncellemelerinde her türlü desteği veriyoruz. Üyelerimiz, işlemlerini yapmak üzere Odamıza başvurabilir” dedi.

 

YENİ DESTEKLER KISA SÜRE İÇİNDE YAYINLANACAK

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Saka, yeni düzenlemeyle KOSGEB desteklerinden daha geniş bir kesimin faydalanabileceğini belirterek, “Yeni uygulamayla Hem desteklerin çeşitliliği artıyor hem de hedef kitle genişliyor. İşlemlerdeki bürokrasi de azaltılıyor. Desteklerin kısa süre içinde Resmi gazetede yayınlanmasını bekliyoruz” dedi.

 

ÜYELERE “FIRSATTAN YARARLANIN” ÇAĞRISI

Başkan Saka, üyelerin, Aliağa Ticaret Odası internet sitesinden KOSGEB işlemleriyle ilgili detaylı bilgi alıp işlem yapabileceğini belirterek, “yeni desteklerin çıkmasına az bir süre kala üyelerimizin zaman kazanmasını istiyoruz. KOSGEB’e üyelik ücretsizdir ve aidat vb gibi ödemeler yoktur. Sadece her yıl bilgilerin güncellenmesi isteniyor. Bu önemli fırsattan üyelerimizin faydalanmasını diliyoruz” dedi.

 

 

KOSGEB Veri Tabanına kayıt İşlemleri

Sayın Üyemiz,

 

KOSGEB Veri tabanına kayıt işlemlerine başlamadan önce 0232 6164151 nolu telefondan Aliağa Ticaret Odası'na ulaşarak NACE Kodunuzu sorunuz.

 

KOSGEB VERİ TABANI KAYIT İŞLEMLERİ

 

KOSGEB Destek Kapsamında olan sektörler ve NACE Kodlarını görmek için tıklayınız:

 

 

KOSGEB Veri Tabanına Kayıt bilgilendirme Rehberini indirmek için tıklayınız:

 

KOSGEB VERİ TABANINA KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

DAHA ÖNCE KOSGEB İŞLEMLERİNİZİ YAPTIYSANIZ, VERİ TABANINA ALINIP ALINMADIĞINIZI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN