Ulusal Egemenliğin 90. yılı kutlanıyor

23.04.2010
Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, TBMM’nin kuruluşunun 90. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka Mesajında şu görüşlere yer verdi:

‘Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde, 23 Nisan 1920’de Ankara’da toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisi, Ulusumuzun en şanlı mücadelelerinden biri olan Kurtuluş Savaşı’nın sevk ve irade merkezi olmuştur. Ulusal mücadelenin başarıya ulaşmasıyla modern Türkiye’nin fiziki sınırları ortaya çıkmış, Cumhuriyetin ilanıyla da iradi ve siyasi yapısı belirlenmiştir.

Demokratik ve laik cumhuriyetin aydınlattığı yolda, Ulusal birlik ve kararlılık içerisinde başta ekonomik refah ve çağdaşlaşma yolunda çok daha başarılı savaşlar kazanacağımıza kuşku yoktur

Dileğimiz tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde kardeşlik duygularıyla, her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır. Hepimiz biliyoruz ki yarınların güçlü ve müreffeh Türkiye'sinin genç mimarları aydınlık yüzleriyle sevgili çocuklarımız olacaktır.

Bu vesileyle;  Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Cumhuriyetimizi kuran Büyük Önder Mustafa Kemal başta olmak üzere, yaşamını Cumhuriyete adayan tüm Cumhuriyet Sevdalılarını saygı ve minnetle anıyor;  Ulusumuzu aydınlık yarınlara taşıyacak olan tüm Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum"

ALİAĞA TİCARET ODASI 23 NİSAN AFİŞİ İÇİN TIKLAYIN