SGK Merkez Müdürlüğü'nde bayrak değişimi

25.01.2010
  •  A 
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aliağa Merkez Müdürü Bülent Soylu, İzmir SGK Büyük İşverenler Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’ne atandı. Soylu’dan boşalan Aliağa Merkez Müdürlüğü’ne ise Bilgin Bilgili Atandı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aliağa Merkez Müdürü Bülent Soylu, İzmir SGK Büyük İşverenler Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’ne atandı. Soylu’dan boşalan Aliağa Merkez Müdürlüğü’ne ise Bilgin Bilgili Atandı. Bülent Soylu ve Bilgin Bilgili Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka’yı ziyaret ederek kuruma verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

ALİAĞA SGK MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ’NDE NÖBET DEĞİŞİMİ

Geçtiğimiz yıl hizmete giren Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Merkez Müdürlüğü’ne Bilgin Bilgili atandı. 17 Mart 2009’dan bu yana Aliağa Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü görevini yapan Bülent Soylu ise İzmir SGK Büyük İşverenler Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğüne atandı.

 

SGK’DAN ALİAĞA TİCARET ODASINA ZİYARET

Bülent Soylu ve Bilgin Bilgili Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka’yı makamında ziyaret ederek katkı ve kurumsal desteklerinden dolayı teşekkür etti. 1 yıldır SGK Aliağa Merkez Müdürlüğü görevini yapan Bülent Soylu, “Aliağa’da görev yaptığımız dönemde kentteki tüm kişi ve kurumlardan, vatandaşlardan büyük ilgi ve destek gördük. Aliağa Merkez Müdürlüğü, her türlü sigorta iş ve işlemlerini Aliağa’da gerçekleştirerek bölgeye önemli hizmet vermektedir. Merkez Müdürlüğü’nün kuruluşundan bu güne Aliağa Ticaret Odası’nın her zaman yanımızda gördük. Size ve Aliağa kamuoyuna katkı ve desteklerinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

BÜLENT SOYLU BÜYÜK İŞVERENLER MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

Bülent Soylu, Sosyal Güvenlik Kurumu İzmir İl Müdürlüğünün, işveren ve sigortalılara daha etkin hizmet verebilmek için çalışmalarını hızlandırdığını belirterek bu kapsamda 50 ve üzerinde sigortalı çalıştıran işverenlerin sosyal sigorta işlemlerini yürütmek üzere “Büyük İşverenler Sosyal Güvenlik Merkezi” kurulduğunu ve bu merkezin Müdürlüğüne getirildiğini ifade etti.

 

ALİAĞA SGK’NIN YENİ MERKEZ MÜDÜRÜ: BİLGİN BİLGİLİ

Aliağa SGK’nın yeni Merkez Müdürü Bilgin Bilgili de, Ocak 2010 itibariyle Aliağa’da göreve başlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu, Aliağa’da etkin ve hızlı hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti. Bilgili, “Sosyal Güvenlik Kurumu, doğumdan ölüme kadar yaşamın her yönüne hizmet veren bir kurum. Aliağa gibi Sanayi, ticaret ve ekonomik potansiyeli yüksek bir kentte hizmet imkânı bulduğum için mutluyum” dedi.

 

ADNAN SAKA: SGK MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ ALİAĞA’YA KATKI SAĞLIYOR

Aliağa Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka da SGK Aliağa Merkez Müdürlüğü’nün Aliağa ve bölgede yaşayanlara yerinden hizmet imkânı sunduğunu belirtti. Saka; “SGK Merkezimiz Aliağa, Bergama, Dikili, Aliağa, Kınık, Foça ve çevre ilçe ve beldelerde yaşayanlara hizmet veriyor. Bölgemizde yaşayanların, işverenlerin İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü"nde yapılabilecek her türlü iş ve işlemi Aliağa’da yerinden veriyor. Böylece hem ekonomik hem de zaman kayıplarını önlüyor. Merkez’e sosyal güvenlik iş ve işlemleri yaptırmak için Aliağa dışındaki çevre ilçe ve beldelerden gelenler ilçede ticari bir hareketliliği de sağlıyor. Bir yıldır ilçemizde başarıyla görev yapan Sayın Bülent Soylu’ya hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni göreve başlayan SGK merkez Müdürümüz Sayın Bilgin Bilgili’ye de üstün başarılar diliyoruz” dedi.

 

FOTOĞRAFLAR: 

 

FOTO 1, FOTO 2, FOTO3, FOTO 4