ISO 9001:2008 Eğitimlerimiz sürüyor

18.01.2010
  •  A 
Aliağa Ticaret Odası, hizmet kalitesini geliştirme amacıyla yönetim kurulu, meclis üyeleri ve personelin katılımıyla Kalite Yönetim Sistemi eğitimi düzenledi.

Türkiye’nin en hızlı gelişen Sanayi Ticaret kentlerinden Aliağa’nın öncü kurumlarından Aliağa Ticaret Odası, kentin gelişimine yön verebilmek amacıyla çalışmalarına hız verdi. Hizmet kalite standardını ve çeşitliliğini arttıran Odaya geçtiğimiz aylarda ISO 9001:2008 Kalite belgesi verildi. Aliağa Ticaret Odası, son olarak üyelerine dönük Hizmet kalitesini geliştirme ve kentin geleceğine dönük projeler üretmek amacıyla Yönetim Kurulu, Meclis üyeleri ve personelin katılımıyla Salihli Lidya Sardes Otel’de Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi düzenledi.

 

Lidya Sardes Otelde Oda Yönetimine eğitim

Kalite Sistem Danışmanı Önder Aydın, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka başkanlığındaki Aliağa Ticaret Odası heyetine, Lidya Sardes Otelde iki günlük eğitim boyunca Kalite Yönetim Sisteminin gerekleri ve içeriği hakkında bilgiler verdi.

 

Oda Stratejik planı hazırlanıyor

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, “Üyelerimizin ihtiyaç ve beklentilerinin üstünde bir hizmet sunmak ve hızlı sanayileşerek büyüyen Aliağa’nın gelişimine katkıda bulunmak amacıyla hizmetlerimizde ISO 9001 kalite standardını uyguluyoruz. En iyi hizmeti, en doğru zamanda ve en uygun koşullarda sunmak üzere kurumsal altyapıyı güçlendirmek ve verimliliği artırmak istiyoruz. Bu amaçla da Odamızın tüm organlarını bu standart konusunda eğitimlerle bilgilendiriyoruz. Odamızın üyelere ve bölgemize daha faydalı olabilmesi için stratejik planını hazırlıyoruz.” dedi.

 

Üyelerin rekabet gücü artacak

Başkan Saka, Aliağa Ticaret Odası’nın Hizmetlerini yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda ekonomik ve sosyal alandaki değişim ve gelişimin yarattığı beklenti ve ihtiyaçlara uygun olarak geliştirip çeşitlendirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmaların devam edeceğini belirtti. Saka, “Tüm bu kalite geliştirme süreçlerimiz sonucunda “Ticari ve ekonomik yaşamdaki yeni ve yenilikçi yaklaşımların üyelerimize aktarılması, böylece üyelerimizin rekabet güçlerini artırmalarını hedefliyoruz” dedi.

 

Eğitim Sonrası Sardes Antik Kenti gezisi

Aliağa Ticaret Odası heyeti, eğitim programının ardından Araştırmacı Yazar Mustafa Uçar rehberliğinde Antik Sardes kentini gezdi. Antik çağda Lidya Krallığının başkenti olması ve tarihte ilk altın paranın basıldığı yer olmasıyla bilinen Sardes’deki Artemis Tapınağı, Sinagog, Cimnazyum başta olmak üzere altın arıtımevi ve mermerli cadde kenarındaki dükkânlar ile Artemis Mabedi yakınındaki küçük kiliseyi gezen Oda heyeti tarihi ve kültürel mirasa hayran kaldı.

 

Fotoğraflar: Foto 1, Foto 2, Foto 3, Foto 4, Foto 5