Çağdaş Cumhuriyet, geleceğin güvencesidir

28.10.2009
  •  A 
Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 86. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 86. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Başkan Adnan Saka mesajında şu görüşlere yer verdi:

 

“Ulus olarak Cumhuriyetimizin 86. Yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu ve onurunu yaşıyoruz.  Laik ve Çağdaş Cumhuriyetimiz, Anadolu toprakları üzerinde her daim dirlik ve birlik olmayı hedeflemiş ulusumuzun ilelebet yaşamasının güvencesidir. Büyük Asker ve Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk ve O’nunla aynı ideali paylaşan Cumhuriyet Sevdalılarının güçlükleri bir bir aşarak yükselttiği bu değer, bugün ulusumuzun her bireyinin benimsediği ortak bir irade olmuştur. 

 

Cumhuriyetimizin 86. yaşını kutladığımız bu anlamlı günde, Ulusça el ele kenetlenmemize, demokrasimize, bölünmez bütünlüğümüze, Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı çağdaş değerlere sahip çıkmamıza vesile olmalıdır. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Bayramımızı kutlarken; Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyet şehitlerimizin, gazilerimizin ve tüm isimsiz kahramanlarımızın aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor; birlik ve dirliğimizin sonsuza dek devam etmesini diliyoruz.”

 

Saygılarımızla

 

Adnan Saka

Aliağa Ticaret Odası

Yönetim Kurulu Başkanı