Ticaret Odası üyelerine sağlık hizmeti

22.10.2009
  •  A 
Aliağa Ticaret Odası, üyelerinin sağlık hizmetlerinden daha kaliteli ve ekonomik koşullarda yararlanmaları amacıyla Sağlık protokolü imzaladı.

Aliağa Ticaret Odası, üyelerinin sağlık hizmetlerinden daha kaliteli ve ekonomik koşullarda yararlanmaları amacıyla Sağlık protokolü imzaladı. Menemen’de faaliyet gösteren Sada hastanesi ile imzalanan protokolle Oda üyeleri hızlı, kaliteli ve daha ucuz sağlık hizmeti alabilecek. Sağlık hizmet protokolü Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka ile Özel Sada Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Deniz arasında imzalandı.  


Protokolle, Aliağa Ticaret Odası’nın üyeleri ile eş ve çocukları, Özel Sada Hastanesi’nin tüm hizmetlerinden yüzde 10 indirimli faydalanacak. Protokolden, Bağkur ve SSK sigortalılığı bulunmayan Oda üyeleri de yararlanacak. Protokolle Hastane tarafından Aliağa Ticaret Odası üyelerine avantajlı koşullarda Standart ve VİP Check-up hizmeti de verilecek.


FİNANS, LOJİSTİK, ŞİMDİ DE SAĞLIK PROTOKOLÜ

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Oda tarafından finans, lojistik ve diğer sektörlerde yapğılan protokollerle üyelere sunulan avantajlı koşullara sağlık sektörünü de eklemekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Üyelerimize kapsamlı sağlık hizmeti ve çok ihtiyaç duyulan Check-up hizmeti sağlamak amacıyla bölgemizdeki seçkin sağlık kuruluşlarıyla görüşmeler yapıp detaylı teklifler aldık. Bunlar içinde üyelerimiz için daha fazla avantajlı koşullar sunan Özel Sada Hastanesi ile protokolü imzaladık. Üyelerimize, kaliteli ve hızlı sağlık hizmetini daha avantajlı koşullarda sağlayabilmek amacıyla önemli bir sağlık protokolüne imza attık. Bu protokolle üyelerimiz başta Check-up olmak üzere sağlık hizmetlerinden daha avantajlı koşullarda yararlanabilecek” dedi.


ODA ÜYESİNE AVANTAJLI KOŞULLARDA KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ

Özel Sada Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Deniz, imzalanan protokolün hem oda üyelerini hem de kendilerini memnun edeceğini belirterek; “Aliağa Ticaret Odası’nın bölge ekonomisi ve ticaretiyle ilgili yaptığı başarılı çalışmaları yıllardır görüyoruz. Böylesine etkin bir kurumun tüm üyelerini kapsayacak şekilde sağlık protokolü yapmaktan çok memnunuz. Bu protokol bize bireysel sağlık hizmetinin yanında kurumsal hizmet sunma imkânı da sağlayacak. Aliağa Ticaret Odası üyelerine en hızlı etkin ve avantajlı koşullarda sağlık hizmeti sunmaktan büyük memnuniyet duyacağız.” Dedi.


HASTANELER  DOMUZ GRİBİNE KARŞI TEDBİRLİ..

Önce dünyayı sarsan, ardından Ankara’daki vakalarla Türkiye gündemine giren Domuz Gribine karşı Hastaneler de tedbirler almaya başladı. Menemen’de bulunan ve İzmir’in kuzeyindeki geniş bir bölgeye sağlık hizmeti sunan Sada Hastanesi, domuz gribine karşı tüm tedbirleri alan ilk sağlık kuruluşlarından biri oldu.  


Aliağa Ticaret Odası ile Özel Sağlık protokolü imza töreninde konuşan Özel Sada Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Deniz, domuz gribine karşı hastanede her türlü hazırlığın tamamlandığını ifade ederek, “Bu hastalığa karşı her türlü fiziki ve donanım olarak hazırlıklarımızı yaptık. Domuz gribine yakalanan ya da böyle bir şüphesi olan hastalara 1 saat içinde tahlil yaparak sonuçlarını vereceğiz. Bu konuda tüm altyapıyı hazırladık. ” Dedi.  


Haber Foto