Odamızdan yeni Kaymakama ziyaret

08.09.2009
  •  A 
Aliağa Ticaret Odası (ALTO) yönetim kurulu, ilçeye yeni atanan kaymakam İbrahim Keklik’i makamında ziyaret etti.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) yönetim kurulu, ilçeye yeni atanan kaymakam İbrahim Keklik’i makamında ziyaret etti. ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Meclis Başkanı M.Ender Özer, Meclis Bşk. Yrd Ömer Ertürk, Hamdi Erdem Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Hamdi Erdem ve Erol Güngör, Yönetim Kurulu Üyeleri; Uğur Akyıldız, Doğan Er, Genel Sekreter Takdir Yarış ve Basın Müşaviri Ali Osman Karatekin’den oluşan heyet yeni görevinde Kaymakam İbrahim Keklik’e başarı diledi.  


Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka Kaymakam İbrahim Keklik’e ilçenin ekonomik ve ticari yapısı, gelişme dinamikleri ve sorunları hakkında kapsamlı bilgi verdi. Aliağa’nın 1970’li yıllarda TÜPRAŞ rafinerisinin yapımıyla birlikte Sanayileşmeye başladığını kaydeden Saka, “Aliağa’nın hızla sanayileşmesi, bu kenti İzmir’in en önemli Sanayi Ticaret bölgelerinden biri haline getirdi. Ancak bu büyük ve hızlı değişim birçok sanayileşme, çevre ve planlama sorunlarını ortaya çıkardı. Aliağa olarak tüm sorunlarımızın üstesinden ancak birlik ve beraberlik içinde hareket edersek gelebiliriz. Aliağa Ticaret odası olarak yeni görevinizde size başarı dilerken, kentin gelişim vizyonuna yapacağınız her katkınızda destek vereceğimizi, yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz” dedi. 


Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik de, Aliağa’nın sosyo kültürel düzeyi yüksek insan kaynağına sahip olduğunu, ekonomisiyle de birçok stratejik önemdeki kuruluşa ev sahipliği yaptığını kaydetti. Kaymakam İbrahim Keklik, “Aliağa hızlı büyümüş bir Sanayi ticaret kenti. Bu kentin yarınlarının daha iyi olması, insanlarının mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için bu kentte yaşayan insanlarla birlikte kurum ve kuruluşlarımızla diyalog halinde çalışacağız. Bu kenti yarınlara taşımak için bu kentteki kurumlarla birlik ve beraberlik halinde çalışacağız” Dedi. 


Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka Kaymakam İbrahim Keklik’e Oda tarafından yayınlanan ilçenin ekonomik ve sosyal durumunu tanıtıcı kitaplar ile Aliağa’da ev hanımlarının kooperatif bünyesinde yaptığı hasır örgü Türk Bayrağı rozeti takdim etti.


FOTOĞRAFLAR: FOTO 1, FOTO 2, FOTO 3