İnternetten hasır bilezik satışı başladı

04.08.2009
  •  A 
Ev hanımlarının ürettiği takı ve hediyelik eşyalar Eldans.com.tr den güvenli bir ortamda satışa sunuldu.

İzmir’in Aliağa ilçesinde Kaymakamlık, Belediye ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde kurulan S.S Aliağa Toplumsal Üretim Mesleki Eğitim ve Küçük Sanat Kooperatifi (ALTÜM KOOP) ev hanımlarının el emeği göz nuru eserlerini internetten tüketicilerle buluşturacak. ALTÜM KOOP, ev hanımları ve genç kızlar tarafından el emeği göz nuru bir çaba ile ortaya çıkan hasır bilezik, kolye, takılar, rozet, kemer, kolye vb gibi ürünlerin üretim organizasyonu, satışı ve pazarlaması ile ilgili faaliyet gösteriyor.


Aliağa Ticaret Odası Başkanı ve ALTÜM KOOP Başkanı Adnan Saka, Aliağa’da Hasır bilezik ve takı ürünleri üretimi yapan kooperatifin, yüzlerce ev hanımına ekonomik gelir sağladığını, bu imkânın internet üzerinden satış ile birlikte katlanarak artacağını kaydetti.

 

Eldans markası şimdi Eldans.com.tr ile tüketiciye ulaşacak

Aliağa’da ev hanımları ve genç kızlara meslek edindirmek, el becerilerini geliştirmek ve aile ekonomilerine üreterek katkı sağlamaları amacıyla kurulan kooperatif, geçtiğimiz yıl Türk Patent Enstitüsüne başvurarak “Eldans” adıyla marka tescili yaptırdı.

 

Hasır bilezikte Aliağa farkı

Bir yıldan bu yana Aliağa’daki satış mağazasında ev hanımlarının başta hasır bilezik ve diğer takı bijuteri ürünleri olmak üzere her türlü ürünlerini tüketicilerle buluşturan kooperatif şimdi de internet üzerinden satışa başladı. ALTÜM KOOP,  www.eldans.com.tr internet sitesinde uluslar arası güvenlik sertifikasına sahip kredi kartı alışveriş sistemleriyle tüketiciye aradığı ürüne internet üzerinde hızlı sahip olma imkanı sağlıyor.

 

Projenin başarısıyla gurur duyuyoruz

ALTÜM KOOP Başkanı ve Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Aliağa’da Halk Eğitim Merkezi’nde 5 yıl önce başlatılan Hasır Bilezik örme kurslarıyla başlayan projenin büyük bir başarıyla uygulanarak önce satış mağazası açıldığını, son olarak da internet üzerinden satışa başlandığını kaydetti.

Saka, “Aliağa'daki ev hanımlarımız, genç kızlarımızın ekonomik gelir elde etmelerini sağlamak amacıyla 5 yıl önce başladı çalışmalarımız. Kadınların daha üretici ve ekonomiye katkı sağlayabilecek bir proje geliştirmek istedik ve bu proje adım adım gelişti. Kadınlarımıza imkan verilirse neleri başaracaklarının en güzel kanıtı Aliağa'da sürdürülen hasır bilezik örme ve takı projesidir. Bu projenin başarısıyla gurur duyuyoruz. Geçtiğimiz yıl Aliağa’da İzmir Caddesi’nde açtığımız satış mağazamızın ardından şimdi de internet üzerinden satışa başladık. Türkiye’nin hatta dünyanın her yerine ürünlerimizi güvenli alışverişle satacağız. Özellikle kredi kartı alışverişlerinde tüketicilerimizin güvenli alışveriş yapabilmesi için sitemizde uluslar arası güvenlik sertifikalarıyla hizmet veriyoruz.” Dedi.

 

Eldans.com.tr ile online 7 gün 24 saat alışveriş

İnternet üzerinden online altın-gümüş takı ürünleri satışı yapılan Eldans.com.tr de ALTÜM Koop üyesi ev hanımları tarafından üretilen ve ELDANS tescilli markası güvencesinde satışa sunulan ürünler tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Sitede; takı Aksesuarlar, Bileklik, bilezik, Kolye, Küpe, broş, tesbih, Takım Setler, Yüzük ve bir çok farklı ürün tüketicilerle buluşuyor. Uluslar arası güvenlik sertifikalarıyla korunan sitede kredi kartı ile güvenli alışveriş imkanı sağlanıyor.

 

Fotoğraf : Site, Foto 1, Foto 2, Foto3