ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMI

16.10.2018
enflasyon

Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere Hükümetimiz tarafından Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde, enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülke genelinde ''İndirim Kampanyası'' başlatılmıştır.

Kampanya dahilinde ekonomik hedeflere ulaşmak için kamu kurumlarının yanı sıra özel sektörün de desteği önem arz etmektedir. Enflasyonla topyekün mücadele kapsamında iş dünyasının tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmet kalemlerinde asgari 3 ay süre ile %10 indirim yapmak suretiyle gönüllü olarak katılarak hükümetimiz tarafından ülke genelinde başlatılan ‘İndirim Kampanyası’na destek verilmesi talep edilmektedir.

Bu kapsamda Enflasyonla Mücadele Programı dahilinde tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmet kalemlerinde asgari 3 ay süre ile %10 indirim yaparak ülke genelinde başlatılan ‘İndirim Kampanyası’na gönüllü olarak destek vermek isteyen üyelerimizin ekte yer alan formu doldurarak en geç 21 Ekim 2018 tarihine kadar Odamıza ulaştırması gerekmektedir.

Detaylı bilgiler e-posta adreslerinize gönderilmiştir.

Saygılarımızla,

Aliağa Ticaret Odası