Aliağa, “krize karşı indirim” diyor..

11.05.2009
  •  A 
Aliağa Ticaret Odası tarafından ilçe ticaretinin gelişmesi ve tüketici eğilimlerinin değiştirilerek piyasaların durgunluktan kurtulması amacıyla başlatılan İndirim Günleri, 2. kampanya dönemiyle devam ediyor

Aliağa Ticaret Odası tarafından ilçe ticaretinin gelişmesi ve tüketici eğilimlerinin değiştirilerek piyasaların durgunluktan kurtulması amacıyla başlatılan İndirim Günleri, 2. kampanya dönemiyle devam ediyor. Aliağa Ticaret Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, kampanyaya gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını kaydetti. Kampanya “Alışverişlerinizi Aliağa’dan yapın” sloganıyla da destekleniyor.

 

Kampanya 31 Mayıs’ta sona erecek

Aliağa Ticaret Odası’nın, ekonomik kriz sonucu piyasada oluşan durgunluğu aşmak amacıyla üyesi olan kuruluşların katılımıyla geçtiğimiz ay yayınlamaya başladığı indirim günleri kataloğunun 2. sayısı yayınlandı. 9-30 Nisan tarihlerinde düzenlenen ilk indirim günlerine tüketicilerin yoğun ilgi gösterdiği öğrenildi. Kampanyanın, ikinci bölümü Cumartesi günü start aldı. Kampanya, 31 Mayıs’a kadar sürecek. Kampanya Kapsamında indirimleriyle kataloga giren mağazalarda  yüzde 50’ye varan oranlarda indirim imkanları tüketicilere sezonun tüm ürünlerini çok daha uygun fiyatlara alabilme şansını veriyor.

 

İkinci İndirim Günleri Kataloğu 15 bin adet basıldı

Aliağa Ticaret Odası tarafından başlatılan kampanya,  çeşitli sektörlerdeki mağaza ve iş yerlerinin ürünlerine yaptıkları indirimlerin “İndirim günleri” adıyla bir katalogda toplanmasını ve bu kataloğun 15 bin adet basılarak ilçedeki tüm ev ve işyerlerine dağıtılmasını içeriyor. İndirim günleri kataloğu, Aliağa’da Cumartesi ve Çarşamba günleri kurulan halk pazarlarında açılan standlarda tüketicilere dağıtılıyor. “İndirim Günleri” afişleri de ilçedeki mağaza ve işyerlerinin vitrinlerinde yerini aldı.

 

Aliağa Ticaret Odası’ndan tüketicilere çağrı: Alışverişlerinizi Aliağa’dan yapın

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, ekonomik krizin toplumun her kesimini etkilediğini,  toplumun tüm kesimlerinin morale ihtiyacı olduğunu belirterek “Kampanyamız ile Tüketici malı mevcut fiyatından daha ucuza alırken, satıcılar ise işlerinde hareketlilik yaşıyorlar. Üyelerimizden ve tüketicilerden edindiğimiz bilgilere göre ilk kampanyamız büyük ilgi gördü. Bunun üzerine 2. indirim günleri kataloğumuzu da bastırdık. Kampanyamıza yoğun  ilgi gösteren ve Alışverişini Aliağa’dan yapan Aliağa halkına teşekkür ediyoruz " dedi.

 

Kampanyaya Hangi kuruluşlar katılıyor:

Elit Cafe, Er Gıda, Sunday Kavaklıoğlulları, Ferah Lokantası, Lale Mandıra, Burcu Çiçekçilik, Altüm Koop- Eldans, mypizza World, LK&JNS, Emre Giyim, Gürkanlar Home Collection, Metro Güvenlik, Mete Yapı Market, Biltekin Boya, Ege Hakan İnşaat Malzemeleri, Ege Hırdavat, Erdem İnşaat, Han Ticaret, METEM, Mert-Er Ltd. Şti, Yorulmaz Mobilya, Hayat Mobilya, Güngör Mobilya Mağazaları, Cengiz Optik, Demir Kardeşler, Mutlu Mağazaları, Elot Elektrik Mühendislik, Karaman Mobilya, Tek Hedef Dershaneleri

 

HABER GÖRSELLERİ

 

FOTO 1, FOTO 2, FOTO 3, AFİŞ