Aras Kargo- Alto Protokol İmzaladı

09.05.2009
  •  A 
Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ile Aras Kargo arasında imzalanan protokol ile, Oda Üyesi olan kişi ve kuruluşlar, her türlü kargo hizmetlerinden daha avantajlı koşullarda yararlanacak

ALİAĞA TİCARET ODASI, ÜYELERİ İÇİN ARAS KARGO İLE ÖZEL PROTOKOL İMZALADI

 

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyelerinin kargo gönderilerinin şirket giderleri arasında önemli bir yer tutmasından hareket ederek, Oda üyelerinin her türlü gönderisi ve gelen kargoları için geçerli olmak üzere Aras Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş ile özel bir protokol imzaladı.

 

Oda üyelerine hizmette büyük iskonto

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ile Aras Kargo İzmir Bölge Müdürü Elmas Özdemir arasında imzalanan protokol ile, Oda üyeleri, şehir içi ve şehirlerarası kargo hizmetlerinden hızlı, daha avantajlı koşullarda ve normal sektör fiyatlarından yüzde 25-35 iskontolu olarak faydalanabilecek. 

Kargo taşımacılık protokolü, oda üyelerinin her türlü gelen ve giden kargolarını kapsayacak. Protokol ile, Oda’nın 2500 üyesi ekonomik ve cazip avantajlı koşullarda kargo hizmeti alacak. Online sistem sayesinde bir başka kentten Aliağa Ticaret odası üyesi bir kuruluşa gönderilecek kargo da protokol avantajlarından faydalanacak.

 

Uygulamadan Aliağa Ticaret Odası’nın Üyeleri Faydalanacak

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “Türkiye’nin en hızlı gelişen sanayi ticaret kentlerinden Aliağa’da iş ve ticaret potansiyeli her geçen gün artıyor. Bu durum, firmaların kargo ve her türlü gönderi maliyetlerinin giderek artmasına neden oluyor. Gerek odamız gerekse de tüm üyelerimiz için özel ve çok avantajlı koşullarda kargo hizmeti sağlamak amacıyla böyle bir protokolü imzaladık. Aliağa Ticaret Odası olarak hizmet çeşitliliğimizi ve kalitemizi her geçen gün arttırıyoruz. Protokol ile üyelerimiz piyasa koşullarına oranla yüzde 20-35 oranında kargo ücretlerinde iskonto avantajından faydalanabilecek” Dedi.

 

Aliağa Ticaret Odası’na teşekkür

Aras Kargo A.Ş İzmir Bölge Müdürü Elmas Özdemir de yaptığı konuşmada, “Aliağa’nın büyük ve saygın kurumlardan Aliağa Ticaret Odası ile protokol imzalamaktan son derece mutluyuz. Aliağa Ticaret Odası, bugünün ve geleceğin sektörü olan kargo taşımacılığı ve lojistik’in önemini fark ederek üyeleri için önemli bir hizmete imza atmıştır. Aliağa Ticaret Odası’na,  böylesi geniş çaplı bir hizmet gerçekleştirdiği için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Aras Kargo’dan her ay 6 milyon kişi- kuruma hizmet

İzmir Bölge Müdürü Elmas Özdemir, Aras Kargo A.Ş hakkında da bilgi vererek, “Aras Kargo, Türkiye’nin en yaygın ulaşım ağına sahiptir.  22 Bölge Müdürlüğü, 27Transfer Merkezi, 800 İrtibat Bürosu (Şube& Acente), 2500 araçlık filosu ve 10.000 uzman personelimizle her ay 6 milyon kişi - kurum ve kuruluşa hizmet vermekteyiz. İş ortaklarına özel çözümler üretebilen Aras Kargo, Ülkemizin bütün il ve ilçelerinde, 1500’ü aşkın yerleşim birimine hizmet götürmekte ayrıca 420 yerleşim merkezinde faaliyet gösteren Mobil Servislerle, hizmet sınırlarını her geçen gün daha da genişlemektedir. Başta eğitim, kültür, sağlık ve spor olmak üzere çok sayıda proje ve organizasyona sponsorluk desteği vermekteyiz” dedi.

 

Protokolü görmek için tıklayınız

 

 

Fotoğraflar

 

Foto 1, Foto 2, Foto 3