Winsa Bayii Ulaşpen hizmete girdi

18.04.2009
  •  A 
Aliağa'da PVC doğrama alanında önde gelen kuruluşlardan Aliağa Ticaret Odası üyesi ULAŞPEN, Dünya markası WİNSA'nın üretici bayii olarak sektördeki gücünü arttırdı.

Aliağa'da PVC doğrama alanında önde gelen kuruluşlardan Aliağa Ticaret Odası üyesi ULAŞPEN, Dünya markası WİNSA'nın üretici bayii olarak sektördeki gücünü arttırdı.

 

10 yılı aşkın bir süredir Aliağa'da plastik doğrama konusunda hizmet veren Ulaşpen Winsa markası ile Aliağa ve Bakırçay'da daha da iddialı olarak hizmete açıldı. Ulaşpen sahibi Orhan Ulaşzade ve kardeşleri Winsa markası ile Aliağa ve Bakırçay'da daha da iddialı olduklarını belirtiyorlar.

 

Aliağa Hürriyet Caddesi üzerinde kendi binalarında Ulaşpen adıyla hizmet veren Orhan Ulaşzade ve kardeşleri, işyerlerini yenden dizayn ederek çağdaş bir yapıya kavuşturdu. Geçtiğimiz gün “Winsa Üretici Bayii” olarak törenle hizmete giren işyeninin açılışına Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Winsa Bölge Müdürü Hakan Nurhan, Belediye meclis üyeleri, Ticaret Odası meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Başkan Oğuz; “Aliağamıza yakışan bir mekanı açıyoruz”

İşyerinin açılış kurdelesini  Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ve Asel A.Ş. Genel Müdürü Tacettin Bayır ile birlikte kesen Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Aliağa'nın İzmir-Çanakkale yolu üzerinde son derece güzel görünümlü bir işyeri açtıkları için Orhan Ulaşzade ve kardeşlerini kutlayarak, “Aliağamıza yakışan bir işyerinin açılışını yapıyorum. Tüm emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

 

Oda üyeleri seçkin mekanları hizmete sunuyor

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka da ülkenin ekonomik krizin etkisini derinden hissettiği bir dönemde Aliağa ticari yaşamına yeni bir hareket getirdiği için Orhan Ulaşzade’yi kutlayarak, “Aliağamıza yakışan bir prestij mekanında hayırlı ve bol kazançlı bir ticari hayat diliyorum. Oda üyelerimizin böylesi seçkin mekanları Aliağa’nın hizmetine sunarak kalite ve hizmet standardını yükseltmeleri de Odamız açısından son derece önemlidir. Bu değişim vizyonunu ortaya koyan Orhan Ulaşzade’ye hayırlı ve bol kazanlar diliyorum” dedi.

 

Winsa gücünü Ulaşpen ile birleştirdi

Bugüne kadar hizmet verdikleri işyerlerinin yeniden düzenleyerek çağdaş bir görünüme kavuşturduklarını belirten Ulaşpen Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ulaşzade “Yeni işyerimizde öncelikle bir Dünya markası olan Winsa'nın üretici bayiliğini aldık. Bu marka, doğramasından menteşesine kadar tüm aksesuarları firmanın kendi üretimi ve dünya standartlarında.  İşyerimizde bunun yanı sıra ülkemizin önemli markalarından olan Tuna Çelik Kapı'nın Aliağa Bayiliğini de üslendik. Bu markanın bir özelliği anahtar gerektirmiyor. Parmak izi ile açılıyor. Bu da Aliağalılar için seçkin bir ürün” dedi.

 

Ulaşzade, plastik doğrama ile ilgilenen Aliağalıları pencere ve kapı konusunda teknolojinin son harikalarını görmeleri için Hürriyet Caddesi üzeri Eski Santal durağındaki teşhir salonuna davet etti.

 

Biz Bu İşe Sistem Olarak Bakıyoruz

Açılışta konuştuğumuz Winsa Ege Bölge Müdürü Hakan Nurhan, Winsa'nın ürettiği bütün ürünlerin Avrupa standartlarında üretildiğini ve ürettikleri ve kullandıkları tüm ürünlerde en küçük vidasına kadar Avrupa Birliği'nin kabul ettiği 'CE' damgası taşıdığını ifade etti.

 

Bayilik verdikleri tüm firmalarının personelini eğitimden de geçirdiklerini belirten Hakan Nurhan “Biz bu işe sistem olarak bakıyoruz” diyerek Winsa ile ilgili şu bilgileri verdi;

 

“PVC Pencere, Kapı ve Panjur Sistemleri çağdaş mimaride, ısı, ses ve toz yalıtımı gibi özellikleri ile ilk akla gelen ürün guruplarından birini oluşturuyor. Winsa bu gün İzmit' deki bilgisayar kontrollü tam otomatik üretim tesislerinde, hammaddelerin geliş aşamasından profil üretimine ve sevkiyat aşamasına kadar olan tüm süreçler modern laboratuarlarda kontrol ve test ediyor. Winsa Dorado, Safir, Carina, Ultraline, Vela ve Panorama serileriyle farklı bütçe ve zevklere hitap ederken, üretim kadar satış sonrası organizasyonlarda da uluslararası standartlara titizlikle uyuyor. Ürün ve renk zenginliğinin yanı sıra, Winsa aynı kurumsal kimliğe sahip bayi ağı ile de sektörde önemli bir fark sergilerken, adıyla olduğu kadar kalitesiyle de farklı olduğunu her alanda gösteriyor”  

 

Fotoğraflar: Foto 1, Foto 2, Foto 3, Foto 4, Foto 5, Foto 6