Aliağa’da İndirim Günleri Başladı

04.04.2009
  •  A 
Aliağa ticaret odası, üyesi olan işyerlerinin ürün ve hizmetlerindeki indirimlerini “indirim günleri” adıyla yayınladığı insert ek ile ilçedeki tüm evlere ulaştıracak.

Aliağa Ticaret Odası, ekonomik kriz sonucu piyasada oluşan durgunluğu aşmak amacıyla üyesi olan kuruluşların katılımıyla “indirim günleri” kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında ürünlerinde belirledikleri indirimleri Aliağa Ticaret Odası’na bildiren esnafın bu indirimleri Oda tarafından 20 bin adet basılan ‘İndirim günleri’ broşürü ile ilçedeki tüm konutlara dağıtılıyor. İndirim kampanyası 4- 30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

Kampanya Halk Pazarında başlatıldı

Aliağa Ticaret Odası İndirim günleri kampanyasına Aliağa Kapalı Pazaryeri’nde start verildi. Aliağa Ticaret Odası tarafından açılan “İndirim günleri” standında pazara gelen vatandaşlara indirim günleri broşürleri dağıtıldı. Aliağalıların büyük ilgi gösterdiği kampanya ile ilçede ticaretin hareketlendirilmesi amaçlanıyor.

 

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “İndirim günleri kampanyasını başlatarak Oda üyelerimizin işlerinin açılmasını, tüketicilerimizin de istediği ürünleri daha uyguna alabilmesini amaçladık. Piyasada yaşanan durgunluğu aşmak ve piyasayı biraz olsun canlandırmak istedik. Kampanyaya gösterilen ilgi bizi çok sevindirdi. Kampanya gelişerek sürdürülecek” dedi.

 

Kampanyanın Aliağa Ticaret odası Meslek Komitelerinden oluşan çalışma grubu tarafından şekillendirildiğini ifade eden Saka, “Tüketicilerimiz malı mevcut fiyatından daha ucuza alırken, üyemiz esnaf ve ticaret erbabımız ise işlerinde hareketlilik yaşayacak. Tüketiciyi sokağa çekerek her dalda faaliyet gösteren esnaf ve sektörün yararlanmasını istiyoruz. Kampanyada indirim oranları yüzde 10-50 arasında değişiyor. Ayrıca her mağazanın ve esnafın Odaya yazılı olarak bildirmesi koşuluyla kendi indirimini kendisinin belirlemesi konusunda da serbestlik getirdik. Bugün halk pazarında 2500 broşür dağıttık. Aliağa’daki tüm konulara da 15 bin broşür dağıtacağız” dedi.