ALTO’da ödemede Kredi Kartı imkanı

19.03.2009
  •  A 
Aliağa Ticaret Odası, ürettiği belgelere ilişkin bedeller ve oda aidatlarında kredi kartı ile ödeme imkanı getirdi.

Aliağa Ticaret Odası, ürettiği belgelere ilişkin bedeller ve Oda aidat ödemelerinde kredi kartı ile tahsilât imkanı getirdi. Aliağa Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamada, 6 ay süre ile, geçmiş dönemlere ilişkin aidat borçlarının ödenmesi halinde gecikme zammının alınmayacağı da hatırlatılarak, “bu önemli fırsattan üyelerimiz faydalanarak geçmiş dönemlere ilişkin borçlarını ödeyebilirler. Üyelerimize ödeme kolaylığı da sağlayarak kredi kartı ile tahsilat uygulamasını da başlattık. Üyelerimiz geçmiş dönemlere ilişkin aidat borçlarını kredi kartı ile ödeyebilecek” denildi.

 

Konu ile ilgili basın mensuplarına açıklama yapan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, “Ekonomik krizi önlemeye ilişkin yapılan düzenlemeler kapsamında aidat borcu bulunan Odamız Üyelerinin aidat borçlarının tamamını altı ay içinde ödemeleri halinde bu borçlarına ilişkin gecikme zamları alınmayacak” dedi. Saka, bu durumdaki üyelerin nakit ödeme yapmalarının yanında kredi kartı ile de aidat borçlarını ödeyebileceğini ifade ederek, “Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz koşulları en çok üyelerimizi etkiliyor. Ticaret erbabımız ve esnafımız, yaşanan durgunluktan dolayı sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Üyelerimizin böyle bir dönemde biraz olsun rahatlatılması gerekiyor. Bu anlamda gecikmiş aidat borçlarına ilişkin gecikme zamlarının alınmaması yerinde bir uygulama. Biz de üyelerimizin bu imkandan daha fazla yararlanabilmesi için ödemelerini sadece nakit olarak değil, kredi kartı ile de yapabilmelerine imkan sağladık” dedi.

 

Saka, “Üyelerimiz 6 ay içinde geçmiş dönem yıllık aidat ve munzam aidatı ile ilgili tahakkuk etmiş borç asıllarının tamamını yatırmaları halinde bu borçlar için tahakkuk etmiş gecikme zamları silinecek. Üyelerimiz bu ödemelerini Kredi Kartı ile de yapabilecekler.” Dedi.