Ali İhsan Süter'den teşekkür ziyareti

23.02.2009
  •  A 

Bergama Ticaret Odası’nın unutulmaz başkanı Ali İhsan Süter, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

12 Şubatta yapılan Bergama Ticaret Odası Organ seçimlerinde yeniden aday olmayarak yerini seçim sonucunda Melih Kahraman’a bırakan Bergama Ticaret Odası’nın unutulmaz başkanı Ali İhsan Süter, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Bergama Ticaret Odası’nın yeni başkanı Melih Kahraman ile birlikte ALTO Başkanı Saka’yı ziyaret eden Süter, görev yaptığı dönemde işbirliği, uyum ve iki kurum arasında geliştirilen ortak çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

 

Ali İhsan Süter, ziyaretinde “Görev sürem boyunca Bergama ve Aliağa gibi Kuzey Ege’nin en önemli iki ilçesinde etkin birer kurum olarak önemli çalışmalar gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Görev sürem boyunca Sayın Saka ve Aliağa Ticaret Odası ile her zaman çok iyi ilişkiler geliştirip, bölgemiz için çalışmalar yaptık. İzmir’in kuzeyinin ve Bakırçay’ın sorunlarını İzmir ve Ankara’da her zaman dile getirdik, çözümler aradık. TOBB’da çeşitli çalışmalara imza attık. Bu çalışmalarımızda her zaman Aliağa Ticaret Odası’nın yanımızda bulduk. Ben tüm görev sürem boyunca bu samimi, içten ve dostça işbirliğinden dolayı Aliağa Ticaret Odası’na teşekkür bir borç biliyorum” dedi.

 

 

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka da Bergama ve Aliağa’nın ortak sorunlarına hem Aliağa Ticaret Odası’nın hem de Bergama Ticaret Odası’nın titizlikle eğildiğini ve bir çok konuda önemli işler gerçekleştirildi. Özellikle bölgemize büyük katkılar sağlayacak olan Kuzey Ege limanı projesinin her safhasına büyük ilgi gösteren ve bu projede emeği olan Sayın Süter’e sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum. Bergama Ticaret Odası ile odamız arasındaki karşılıklı güven ve samimiyete dayalı işbirliği, Sayın Melih Kahraman döneminde de süreceğine yürekten inanıyorum.” Dedi.

 

Bergama Ticaret Odası’nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahraman da; Bergama ve Aliağa gibi Kuzey Ege’nin yükünü taşıyan önemli iki ilçede iki kurum olarak bölgenin gelişimine katkı sağlanması için çalışacaklarını söyledi. 

 

Ziyaretin sonunda Ali İhsan Süter, ALTO Başkanı Saka’ya, keçi derisinden yapılan Parşömen kağıdı üzerine, “Görev süremiz içerisinde, Bergama Ticaret Odası ve şahsıma gösterdiğiniz yakın ilgi ve alakadan dolayı şükranlarımı sunarım” yazılı bir plaket takdim etti.

 

FOTOĞRAFLAR : FOTO 1 , FOTO 2