Sanayici Hüseyin Kaplan vefat etti

31.12.2008
Odamız Üyelerinden Dört Yıldız Demir Çelik Fabrikası Kurucusu Hasan Kaplan’ın babası Hüseyin Kaplan (72) önceki gün yaşamını yitirdi.

Aliağa’da faaliyet gösteren, Aliağa Ticaret Odası Üyesi Dört Yıldız Demir Çelik İşletmeleri San. Tic. Şti ve Had İnşaat Petrol ve Petrol ürünleri Şirketi kurucusu Hasan Kaplan’ın babası Hüseyin Kaplan (72), önceki gün yaşamını yitirdi. Hüseyin kaplan’ın ölümü Aliağa ve İzmir Sanayi Ticaret camiasında derin üzüntü yarattı.

Aliağa’nın tanınmış isimlerinden Hüseyin Kaplan, üç ay önce kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Doktorların çabasıyla kurtulan Kaplan, kısa süre sonra yeniden rahatsızlandı. İzmir Kent Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen durumu kötüleşen ve uzun süre yoğun bakımda tutulan Hüseyin Kaplan, dün sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Hüseyin Kaplan’ın cenazesi bugün Aliağa Merkez Camii’nde Öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yeni Foça Aile mezarlığına defnedilecek.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “Kent Sanayisine büyük ivme kazandıran, ilçede istihdam yaratan, ticaret ve Sanayi camiasının büyük saygı duyduğu işadamımız Hüseyin Kaplan’ı yitirmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kaplan ailesine, Dört Yıldız Demir Çelik camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz” dedi.

Kaynak: Erdal Çarboğa (YeniAsır)