ALTO'dan KOSGEB Bilgilendirme Semineri

24.11.2008
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası; Ticaret erbabı, esnaf sanatkarlar ve KOBİ'lere birçok avantajlar sağlayan KOSGEB destekleri konusunda 28 Kasım 2008 Cuma günü saat 15.00'de bir seminer düzenleyecek.

Global Mali krizin Türkiye'deki etkileri giderek daha çok hissedilirken, krizden en hızlı etkilenen küçük işletmeler ve KOBİ'ler finansal güçlük yaşıyor. Aliağa Ticaret Odası, küresel kriz ortamında daha çok önem kazanan başta sıfır faizli destek kredileri olmak üzere KOSGEB'in onlarca farklı desteği konusunda üyelerini bilgilendirmek üzere harekete geçti. 


Aliağa Ticaret Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, Aliağa'daki Ticaret erbabı, esnaf sanatkarlar ve KOBİ'lere birçok avantajlar sağlayan KOSGEB destekleri konusunda 28 Kasım 2008 Cuma günü saat 15.00'de Aliağa Ticaret Odası'nda bir seminer düzenlenecek. 


Ticaret Odası Seminer Salonunda yapılacak bilgilendirme toplantısına konuşmacı olarak KOSGEB İzmir İşletme Geliştirme Merkez Müdürü Kazım Akgün ile Dokuz Eylül Üniversitesi KOSGEB Teknoloji Geliştirme Merkez Müdürü Bilal Erdemir katılacak. 


Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Krizin etkilerinin hissedildiği bu dönemde Aliağa'daki küçük ve orta ölçekli işletmeler ile Oda üyelerinin finansa erişim güçlüğü yaşadığını belirterek, "Bu zor dönemde üyelerimizin sıfır faizli krediler başta olmak üzere; danışmanlık, eğitim, Girişimciliği geliştirme, Pazar araştırma, kalite geliştirme, İnovasyon ve ihracat gibi konularda KOSGEB'in verdiği hizmetler konusunda bilgilendireceğiz. Toplantıda KOSGEB veri tabanına nasıl girilebileceği, yapılması gerekenler de detaylı olarak anlatılarak katılımcıların sorularına yanıt verilebilecek. Toplantıya tüm üyelerimizi bekliyoruz" dedi. 


"KOSGEB Bilgilendirme Semineri" 28 Kasım Cuma Saat 15.00'de Aliağa Ticaret Odası Seminer Salonunda yapılacak.