TOBB Nefes Kredisi Yeniden Üyelerimizin Hizmetinde

03.04.2018

Değerli Üyemiz,

Ülkemiz ekonomisinde önemli yer tutan KOBİ’lerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere geçtiğimiz sene uygulanan “Nefes Kredisi” kampanyası, üyelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine yönelik olarak tekrar yürürlüğe girmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Denizbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım Bankaları ile Kredi Garanti Fonu işbirliğinde imzalanan protokole Odamız da dahil olmuştur. Böylece Odamızca ayrılan kaynak ve TOBB’un katkısı ile üyelerimiz için kredi hacmi yaratılmıştır. Nefes Kredisi ilçemizde faaliyet gösteren Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Denizbank üzerinden kullanılabilecektir.

Buna göre;

·       6 ay ödemesiz, sonrasında da 12 ay vadeli ve eşit taksitli,

.       Aylık %0,99, yıllık %11,88 faiz oranlı,

.       Üst limiti 200 Bin TL, alt limiti ise 50 Bin TL

“Nefes Kredisi” kampanyası yürürlüğe girmiştir.

Protokol imzalanan bankalar tarafından KGF’ye ödenecek %0,03 kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerimizden başka bir masraf talep edilmeyecektir.

Kredilendirmede tüm risk ve teminatlandırma protokol imzalanan bankalara ve Hazine Müsteşarlığı’nın sağladığı destekle Kredi Garanti Fonu’na aittir.

Krediye başvurmak için, üyelerimizin Odamızdan “TOBB Nefes Kredisi Başvurusu içindir” ibaresi yer alan faaliyet belgesi alması gerekmektedir. Sonrasında protokole taraf olan bankaların herhangi bir şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Finansal sorunlar ve sermaye yetersizliğinin tüccarlarımızın çözmek zorunda olduğu sorunlar arasında en başta geldiği bilinciyle tüm imkanlarımız ile üyemizin yanında olmaya devam edeceğimizi belirtir, Nefes Kredisi’nin üyelerimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederiz.

BİLGİ İÇİN:

SEZEN GÜRGEN (GENEL SEKRETER V.)

TEL: 0232 616 4151 DAHİLİ: 2

FAKS: 0232 616 6772