Egelim, 25 çekiciyi filosuna dahil etti

20.09.2008
  •  A 
Man Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ’den Serkan Sara. Salim Kibar ve Mehmet Önder Özbek 25 adet 19.400 çekiciyi Kenan Erim ve Bülent Erim'e teslim ettiler

Taşımacılık alanında 20 yılı aşkın süredir başarıyla hizmet veren Aliağa Ticaret Odası üyesi Egelim Lojistik A.Ş, Man Türkiye fabrikasında düzenlenen törenle 25 adet 19.400 aracını teslim aldı. Araçları, Man Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara, Araç Teslimat Sorumlusu Salih Kibar ve araç satışını gerçekleştiren Man Otomotiv Kamyon Satış Şefi Önder Mehmet Özbek, firma sahipleri Kenan Erim ve Bülent Erim’e teslim etti.  


Müşteri memnuniyeti ilkesiyle çalışmalarını sürdüren firma, hizmet kalitesini de her geçen gün artırıyor. Zamanında ve güvenilir teslimatın doğru adresi olduklarını belirten firma yetkilileri, Man araçlarının bu amaca hizmet ettiklerini; yine Man sayesinde satış sonrası hizmetler anlamında da büyük kazanımlar elde ettiklerini ifade ettiler.  


Özellikle yakıttaki cimriliği ile dikkat çeken 19.400 çekicileri tercih eden Egelim Lojistik’ın filosunda bulunan yaklaşık 300 adet aracın 65’ini Man oluşturuyor.


Man Finansal Hizmetler işbirliği ile araçlarını filolarına dahil ettiklerini belirten firma yetkilileri, Man’ın her anlamda kazançlı bir seçenek olduğunu sözlerine eklediler. 


Kaynak: http://www.lojistikhaber.com