Bıyıksız Profesyonellere davet

30.07.2008
  •  A 
ALOSBİ, İstanbul Grand Cevahir Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Bıyıksız profesyoneller Zirvesi” sırasında sergilenen broşürleri ile katılımcılara tanıtıldı.

Organize sanayi bölgeleri liginde Türkiye’nin gurur kaynağı Aliağa Organize Sanayi Bölgesi “ALOSBİ”, 25-26 Temmuz 2008 tarihlerinde İstanbul Grand Cevahir Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Bıyıksız profesyoneller Zirvesi”  sırasında sergilenen broşürleri ile katılımcılara tanıtıldı.


Boğaziçi Eğitim Danışmanlık Firması tarafından organize edilen İş Hayatının ve Yönetimin Her Yönünde, Her Yerinde Kadın Yöneticiler ve Çalışanlar İçin “Yetkinlik Geliştirme“ Platformu bayan profesyoneller başta olmak üzere iş dünyasının temsilcileri tarafından büyük ilgi gördü.


Aliağa Organize Sanayi Bölgesi “ALOSBİ” Yönetim Kurulu Başkanı N. Atıl Akkan; bayanların günümüzde iş dünyasında çok önemli başarılara imza attıklarını belirtirken ALOSBİ bünyesinde bulunan bayan patronların yeniliğe açık, başarı odaklı ve de cesur girişimlerine dikkat çekti. 


Bıyıksız profesyonelleri bölgede yatırım yapmaya ve mevcut ALOSBİ firmaları ile işbirlikleri sağlayarak sunulan fırsatları değerlendirmeye davet eden Başkan Akkan, 5.000 m²’den başlayan, altyapı çalışmaları bitmiş, yatırıma hazır sanayi parsellerinin yeni sanayicileri beklemekte olduğunu belirtirken, 9.220.000 m² alanı kaplayan ALOSBİ‘de yatırımcılar için kesintisiz elektrik, doğalgaz ve su bulunduğunu sözlerine ekledi.


Akkan, Aliağa bölgesinde 14 adet liman bulunduğunu hatırlatarak, özellikle ihracat yapan firmaların bölgemizle lojistik avantajları sebebi ile yakından ilgilendiklerini belirtti. 


ALOSBİ, üye firmalarına sunduğu tanıtım ve gelişim hizmetleri ile de Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Tanıtım ve Pazarlama Birimi ve Katılımcılar Destek Birimi ile ALOSBİ üyesi firmalara; e-ticaret, dış pazar araştırması, ithalat-ihracat danışmanlığı, yerli ve yabancı ticaret fuarları, AB Fonları, devlet kurum ve kuruluşlarının KOBİ’lere yönelik her türlü hibe, destek, teşvik ve kredileri konusunda danışmanlık ve KOSGEB Sinerji Odağı hizmetleri verilmekte. 


Firmalara sunduğu tüm hizmetleri ISO 9001 kalite Güvencesi altında olan ALOSBİ “yedi yıldızlı” hizmetlerine önümüzdeki dönemde de devam edecek. 


Yerli ve yabancı yatırımcıların Bölgeye olan ilgisinin gün geçtikçe arttığını bildiren Başkan Akkan, teknolojik altyapısı ve üye firmalara sağladığı 7 yıldızlı tanıtım - gelişim hizmetleri ile AB Standartlarını ilk günden yakalayan ALOSBİ’nin, Türkiye’de bugüne dek gerçekleştirilen en büyük sanayi yatırımı olduğunu belirtti.