Balıkçılık Fuarı 7-10 Ağustos'ta

18.06.2008
  •  A 
07-10 Ağustos 2008 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan “Balıkçılık, Denizcilik, Su Ürünleri Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı” Media Force Fuarcılık tarafından organize edilecek.

Bu Fuar, Türkiye’yi Dünya Denizcilik Sektörünün Merkezi Yapmaya Aday!

 

07-10 Ağustos 2008 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan “Balıkçılık, Denizcilik, Su Ürünleri Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı” Media Force Fuarcılık  tarafından, sektörün pek çok öncü kuruluşunun desteğiyle ve Expochannel TV sponsorluğuyla organize edilecek.  Deniz motorlarından, güverte ekipmanlarına, balık ağlarından halatlara, güvenlik ekipmanlarından buz makinalarına kadar tüm balıkçılık, denizcilik ve su ürünleri sektörlerini bir araya getirecek olan fuar; Türkiye’yi dünya denizcilik sektörünün merkezi yapmak üzere önemli bir adım atmayı hedefliyor.

  

Üç tarafı denizlerle çevrili olan Türkiye'yi, dünya denizcilik sektörünün merkezi yapmaya aday olan fuar, sektördeki en yeni teknolojilerin sunulacağı,  yerli ve yabancı üretici, ihracatçı, ithalatçı ve tedarikçiler için eşsiz bir pazarlama platformu yaratacak. Fuar ihracat ve ithalat hedefleri için oyunculara yeni açılımlar sağlayacak. Norveç, Danimarka ve Kore gibi ülkelerden de katılımcıların beklendiği fuarda firmalar, hedef kitlelerine son teknolojilerini, ürün/hizmetlerini gösterme şansını yakalarken, mevcut ve potansiyel müşterileriyle müzakere imkanı bulacaklar.

 

Fuar boyunca sektörle ilgili çeşitli başlıklarda uzmanları tarafından seminerler verilecek. Ayrıca fuarda bir denizcilik-balıkçılık müzesi yer alırken su altının eşsiz güzellikleri fotoğraf sergisi ve dia gösterisi ile ziyaretçilere sunulacak.

 

DESTEKLEYEN KURULUŞLAR:

-Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü -İstanbul Balık Müstahsilleri Derneği -Türkiye Balıkçılık Araştırma Geliştirme ve Kalkındırma Vakfı    -S.S. İstanbul Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifler Birliği  -İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi   -Su Ürünleri Mühendisleri Derneği (SUMDER) -Turmepa (Deniz Temiz Derneği)  -TÜDAV (Türk Deniz Araştırmaları Vakfı) -KOSGEB  - İzmir Ticaret Odası – Aliağa Ticaret Odası